Atelier Your Indigo
Een op een foto

Eén op één

In mijn Atelier Your Indigo geef ik 1 op 1 sessies intuïtief schilderen in combinatie met holistische therapie waarin de aandacht voor jou centraal staat. Intuïtief schilderen biedt jou mogelijkheden om op een andere manier te leren kijken. Het geeft je mooie nieuwe inzichten en leert je om intuïtief jouw gevoel uit te drukken in kleuren, vormen en materialen. Ter ondersteuning van jouw proces, maak ik gebruik van Reiki en pas ik behandeltechnieken toe vanuit mijn visie als holistisch therapeut. Net van wat jij nodig hebt op dat moment!

Ben je nieuwsgierig geworden? Voel je welkom bij Atelier Your Indigo!

Traject

Na een korte intake, beginnen we de eerste sessie met intuïtief schilderen, waarbij ik begeleiding biedt bij het analyseren en begrijpen van je gemaakte werk. Om daar dieper op in te gaan krijg je na elke sessie een huiswerkopdracht mee waarin je zelf aan de slag gaat met intuïtief schilderen. In de vervolgsessies speel ik in op de bij jouw verkregen inzichten en pas het type behandeling daarop aan. Hierbij kun je denken aan een Reiki of klankschaal behandeling voor meer rust en ontspanning, maar ook kan het zijn dat we een actievere vorm, zoals een (familie) tafelopstelling gaan doen ter ondersteuning van jouw proces.

Een (familie) opstelling, ook wel systemisch werk genoemd, is een helder middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen aan het licht te brengen.

Deze procedure herhalen we steeds in de vervolgsessies, wat je gedurende het traject steeds op nieuwe manieren leert kijken en oude structuren en overtuigingen zal helpen doorbreken.

Om je alvast een beetje op weg te helpen, krijg je van mij een startpakket basis schildermateriaal aangeboden, waar je thuis lekker mee aan de slag kan met de huiswerkopdrachten.

Ga je mee op dit avontuur?!

Inbegrepen:

  • Gratis intake (30 minuten)
  • Startpakket schildermateriaal
  • Huiswerkopdrachten
  • 5 x 1 op 1 sessie (1 uur)

Kosten: €375,-

Eventuele daaropvolgende aanvullende sessies €75,-

Liever geen traject? Geen probleem.

Losse sessie:

  • Gratis intake (30 minuten)
  • Sessie van 1 uur (exclusief startpakket schildermateriaal)

Kosten: €80,-

Ben je nieuwsgierig geworden? Voel je welkom bij Atelier Your Indigo!

Neem contact op

Informatie

Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT)

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl